Velkommen til Studentradio.no

Som student er du ofte del av et unikt miljø, ikke bare på dagtid, men også etter at skolebøkene lukkes. Om kvelden kan du møte dine medstudenter og drikke en pils, eller kanskje utforske naturen sammen med noen studievenner. Når du kommer tilbake til hybelen, kan du få med deg de siste oppdateringene på studentradio.

Nesten alle de store studiestedene i Norge har en egen studentradio, der studenter kan bruke fantasien og lage morsomme, viktige og underholdende sendinger. Her på Studentradio.no får du oversikt over noen av de beste studentradiokanalene som finnes:

  • Studentradioen i Stavanger
  • Volda Studentradio
  • Studentradioen i Bergen
  • Radio Nova
  • Radio Revolt

Hva finner du på denne siden?

Studentradio.no streber etter å gi deg all informasjonen du trenger å vite om Norges største studentradiokanaler. Derfor kan du lese informative og underholdende artikler om både Studentradioen i Bergen, Radio Revolt, Volda Studentradio, Bø Studentradio, Hurradio, Narvik Studentradio, Radio Nova og Studentradioen i Stavanger, på siden vår. Du vil da lære mer om hva slags sendinger radiokanalene har, hvem som står for underholdningen, hvorfor du bør lytte på kanalen og mye, mye mer! Dette vil gjøre det enklere for deg å velge radiokanalen som passer best for akkurat deg.

Dersom du bor og studerer i Stavanger, vil det nok være mest naturlig å lytte til Studentradioen i Stavanger, og tilsvarende for studentradioen i Bergen, eller Volda og så videre. Ved å lytte på din lokale studentradio, vil du få med deg hva som skjer i miljøet ditt, noe som naturligvis er mer interessant enn å høre om studentlivet i en helt annen by. Men du kan naturligvis velge å høre på akkurat den studentradioen du selv ønsker, da det er mye annet morsomt enn bare oppdateringer fra nærmiljøet.

Vi lærer deg om livet bak studentradioene

Bak enhver studentradio er det dyktige og engasjerte studenter. Stort sett er det studentene selv som står for programmet, og som bestemmer hva som skal sendes på luften. Ofte oppfordres du som student til å bli med på moroa. Dette er i tillegg supert å kunne skilte med på CV-en ved en senere anledning, spesielt for deg som planlegger å jobbe innen media eller lignende. Hvorfor ikke gå ut av din egen komfortsone og teste ut noe nytt og spennende? Det er både sosialt og morsomt, og du vil få mange nye venner.

Vi på Studentradio.no har også nyttig lesestoff for deg som vurderer å starte opp studentradio. Her vil du få mange gode tips og råd, slik at du på en enkel måte kommer i gang med din egen studentradio! I tillegg kan du lære mer om tilskuddsordninger og økonomisk hjelp som gis til studentradioene, og hvordan du kan gå fram for å søke om dette. Det å starte en studentradio er ikke så vanskelig som du kanskje hadde trodd, så hvorfor ikke gi det et forsøk sammen med noen studievenner?

Hvorfor sjekke ut Studentradio.no?

Vi på Studentradio.no kjenner de norske studentmiljøene og vet hvor viktig det er med et talerør for studentene. Til nettopp det formålet er en studentradio uvurderlig, ettersom dette gir deg og dine medstudenter mulighet til å kommunisere med hverandre på en morsom og engasjerende måte. Derfor bør du lese artiklene våre, slik at du kan finne de beste studentradioene som finnes i Norge og samtidig lære mer om hvordan en studentradio drives og startes opp fra bunnen av. Vi ønsker deg lykke til med radiolyttingen eller oppstart av ny radiokanal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *